Válaszoltak Curtisnek, aki már csak egy dolgot tehet

Curtis
Vágólapra másolva!
Dr. Késmárky András, a DEKOM elnöke cáfolja a rapper szavait, szerinte nem volt „kedves szervező”, akit értesítettek volna.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, Curtist hiába várta három nyírségi intézményben közel háromszáz hátrányos helyzetű gyermek és felnőtt, nem ment el az akcióra, amit a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportját szervezett. Azzal védekezett, hogy egy „nagyon kedves szervezőnek” jelezte korábban, hogy nem megy el, a szervezet vezetője szerint viszont ilyen nem történt.

Dr. Késmárky András, a DEKOM elnöke a Bors megkeresésére így válaszolt: „Én tudnék róla legelőször, ha lemondta volna a megjelenését bárkinél is. Sem velem, sem a kollégáimmal nem egyeztetett az égvilágon senki erről sem telefonon, sem írásban. Kíváncsi leszek a jogi lépéseire, az ügyvédünkkel együtt nem tartjuk valószínűnek, hogy egy ilyen ügyből vesztesen kerülnénk ki.”

Csak el kéne mennie, ha már egyszer lemondta Forrás: Instagram / Curtis

Egy beszámoló szerint a gyerekek majd' kiugrottak az ablakon, hogy láthassák Curtist. „Aztán szépen mindenki a helyére ült, és elkezdtek énekelni neki, hogy már a bejáratnál hallja, mennyire várják. Mindenki nagyon várta ezt a napot, készültek a műsorral. Volt olyan gyerek, aki enni sem tudott az izgatottságtól. Aztán amikor bejelentették, hogy Curtis nem jött, minden gyerek arcára ráfagyott a mosoly” – írta a Facebookon egy jelenlévő.

Nem tudni persze, kinél van az igazság, tényleg telefonált-e Curtis, van-e feledékeny szervező, vagy csak simán nem jelent meg. Egy dolgot tehet (bár nem szoktunk tippeket adni), még idén utazzon el állami gondozottakhoz és halmozottan fogyatékkal élő gyerekekhez, töltsön velük egy kis időt, és akkor nyilván mindenki megbocsát neki.