Ewan McGregor diktálja a divatot a sztárvilágban

film Horizontal
Scottish actor Ewan McGregor poses on the red carpet upon arrival for the European premiere of the film "Christopher Robin" in London on August 5, 2018. (Photo by Anthony Harvey / AFP)
Vágólapra másolva!
Ewan McGregor kapta a címszerepet a Simply Halston című sorozatban, amely a Halston néven alkotó divattervezőt, a hetvenes, nyolcvanas évek New Yorkjának legendás figuráját mutatja be.
Vágólapra másolva!

Ewan McGregor lesz a főszereplője a Simply Halston című szériának, amelyet a Legendary Television készít Roy Halston Frowickról, a középső nevén ismertté vált divattervezőről.

Ewan McGregor Forrás: AFP/Anthony Harvey

Halston először azzal keltett figyelmet, hogy ő tervezte Jacqueline Kennedy kalapját, amelyet a first lady a férje beiktatási ceremóniáján viselt 1961-ben.

A hetvenes, nyolcvanas évekre New Yorkban – és ezzel a nyugati világ nagy részén – már Halston diktálta a divatot, ügyfelei között olyanok voltak, mint Elizabeth Taylor, Liza Minnelli, Lauren Bacall vagy Anjelica Huston, de éppenséggel az amerikai olimpiai csapatnak és a New York-i rendőrségnek is tervezett egyenruhát.

Halston Forrás: Biography.com

A McGregor-féle szériát A viszony író-producere, Sharr White jegyzi, a rendezést az American Crime Story-ért Emmy-díjjal jutalmazott Dan Minahanre bízták.