Ismerje meg jobban az Exatlon szívós, elszánt kihívóit!

Exatlon Hungary
Vágólapra másolva!
A Bajnokok csapatának jó pár tagjának a neve sokaknak ismerős, ott küzd Fodor Rajmund, Miló Viki, Ungvári Miklós, Dombi Rudolf, többek között. A műsorvezető Palik Lászlót sem kell bemutatni, viszont a Kihívókat egészen pár nappal ezelőttig nem ismerhette a nagyközönség. De kik ezek a nagyon elszánt, hihetetlenül szívós emberek, akik a fődíjért harcolnak a TV2-n?
Vágólapra másolva!

SZABÓ-THOMKA HANNA

tv2

Őt biztosan megjegyezte, ha nézte az eddigi adásokat. A második napon ő volt a legerősebb, leggyorsabb, legügyesebb a nők közül, bajnokokat vert sorra, elvitt félmillió forintot, egy napra rá pedig egy védettségi medált is mellé. 24 éves, egyedülálló, pozitív, vidám, kalandvágyó nőnek tartja magát. Hat éves kora óta sportol, volt már az életében szertorna, úszás, sakk, tájfutás, atlétika, kondi, crossfit. Nem látszik annyira rajta, nem az a szuperatlétikus figura, de nagy esélyes.

-------------------------

KÁSA ANDRÁS

Forrás: tv2

A második napon legyűrte az összes ellenfelét, és elvitte az 500 ezer forintot a pasik között, noha vannak nála edzettebb és fiatalabb férfiak is a mezőnyben. 42 éves, élettársi kapcsolatban él, és úgy véli, hogy kitartó, energikus, fáradhatatlan típus. „Könnyen barátkozom, családcentrikus vagyok, hatalmas szívem van, ugyanakkor makacs és önfejű is vagyok” – mondta magáról.

----------------------------

GÖRGEY PETRA

Forrás: tv2

32, elvált. Mosolygós, tudatos, kitartó – írta magáról, hozzátéve, hogy maximalista és bátor is egyben. Ugyanakkor nélha türelmetlen, szeret halogatni is dolgokat, és néha elkésik. Mottója szerint a kemény munka mindig meghozza a gyümölcsét, és csodál mindenkit, aki a fejébe vesz valamit, és véghez viszi. „Hobbiszinten mindig sportoltam az iskola mellett, öt éve veszem komolyan az edzést, főleg saját testsúlyos, funkcionális és cross tréninget" - tette hozzá.

--------------------------

MISCHINGER PÉTER

Forrás: tv2

34 éves, nőtlen. „Szabad, különc, harsány vagyok, és rendkívül rugalmas bírok lenni az emberek rigolyáival szemben. Ha nagyon tartok valamitől, akkor is tudok bátor lenni, és a legabszurdabb helyzetekben is tudok nevetni” – mesélte magáról. „Ugyanakkor végtelenül lusta tudok lenni, pont olyan szétszórt és figyelmetlen tudok lenni, mint egy kisgyerek. Szerencsére csak ritkán, de makacsabb bírok lenni, mint egy öszvér."

Van még négy játékos, lapozzon, ismerje meg őket jobban!