Mióta híres lett, nem jár bulizni a színésznő

76th Annual Golden Globe Awards - Press Room TOPSHOTS Vertical CEREMONY PRIZEGIVING TELEVISION CINEMA ACTRESS HEADSHOT BUST TROPHY
Best Actress in a Motion Picture – Musical or Comedy for "The Favourite" winner Olivia Colman poses with the trophy during the 76th annual Golden Globe Awards on January 6, 2019, at the Beverly Hilton hotel in Beverly Hills, California. (Photo by Mark RALSTON / AFP)
Vágólapra másolva!
A friss Golden Globe-díjas Olivia Colman az ismertség árnyoldalairól beszélt, azt mondta, számára már kicsit ijesztő elmenni bulizni.
Vágólapra másolva!

Olivia Colman a The Night Manager után a napokban A kedvenc-ért is megkapta a Golden Globe-ot, hazáján, Nagy-Britannián kívül is kezd ismertté válni, ami viszont nincs minden szempontból az ínyére.

Olivia Colman A kedvencben Forrás: Fox Searchlight Pictures

A színésznő a The Sun magazinnak arról beszélt, hogy mióta híres lett, egyáltalán nem jár el szórakozni. "Szörnyen egyoldalú az egész: a te arcodat mindenki ismeri, de te senkiét nem ismered. Kicsit ijesztőnek is tartom, inkább otthon maradok. Szeretem a munkámat, de ez számomra egy árnyoldala, bár vannak emberek, akik ezt jobban kezelik" – mondta.

A második Golden Globe-jával Forrás: AFP/Mark Ralston

Hozzátette azt is, hogy korábban nagyon szeretett az Egyesült Államokba járni, mert ott senki nem ismerte, de most már ott sem feltétlenül járkálhat szabadon. "Idegesítő, de csak találok másik helyet, ahová még mehetek" – elmélkedett.