Palik László: A frász jött rám!

Exatlon
Vágólapra másolva!
Különösen fontos versenynap volt a január 11-i az Exatlonban, mert a kiesésről döntöttek. A Bajnokoknak megint nem ment, eddig csak egy napot nyertek a TV2 vetélkedőjében.
Vágólapra másolva!

„Nem megyünk haza, nem megyünk haza" – skandálták ütemesen, énekelve, összekarolva és ugrálva a Kihívók a dominikai ég alatt, hiszen már megalázó módon, 10-2-re verték el a Bajnokok csapatát, amelyben mindenki élsportoló, vagy legalábbis az volt a közelmúltban. Utóbbiaknak semmi sem sikerült, letargiába is estek, némán néztek maguk elé, amikor kiderült, hogy közülük kell valakinek távoznia.

Forrás: TV2

Baleset is volt, Görgey Petra egy feladat során, amikor egy akadály alatt akart átbújni, mindenfelé spriccelő vízpermet közepette, beverte a homlokát (véres fotót itt talál). Fél perc alatt csupa vér lett az arca, de le a kalappal, végigcsinálta, sőt, nyerte is a futamát. Az orvosok gyorsan megnézték, betették egy mentőautóba, és vitték is egy kórházba, ahol megröntgenezték. Amire visszaért, vígan és boldogan, már nyert a csapata, de Palik László műsorvezető azért megjegyezte, hogy megijedt, a frászt hozta rá a sérüléssel.

Gödörben vannak

Fodor Rajmund kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó kényszerült párbajozni, neki elég rossz statisztikája volt a héten, de mint mondta, „sokszor beáldozta magát a csapatért." Ellenfele az a Bereczki Krisztián testépítő bajnok volt, akit szintén sokszor elporoltak a Kihívók. A két csalódott sportember harcából előbbi került ki győztesen, 3-2-re nyert, Bereczki távozott a műsorból.

A Bajnokoknak villámgyorsan össze kell szedniük magukat, mert ugyan sokszor csak nagyon kicsin múlott, de mégiscsak ezek a tények: 10 versenynapból kilencet elveszítettek, a mait, a különösen fontosat pedig 10-2-re. Nem csoda, hogy rezignáltan ücsörögtek a nappaliban este, miután újabb társuk esett ki.