Rubint Réka a fenekével üzent

Rubint Réka
Vágólapra másolva!
Rubint Réka közösségi oldalán üzent a beszólogatóknak,majd ki is fejtette véleményét a témában.
Vágólapra másolva!

Rubint Réka képei alatt sokszor felmerül a kommentekben, hogy a képeit agyon szerkeszti, nem is a valóságot mutatja. Most egy fotóval reagált a beszólásokra, megmutatta, hogy néz ki valójában.

"Ez a fotó azoknak, akik csak annyit tudnak kiköhögni magukbòl, hogy minden fotóm Photoshop. Bocs! Erről most lemaradt! A talpam azért koszos, mert egész nap mezítláb sétálunk a szigeten! Ja! És seggbugyit sem vettem most fel a fürdőruha fölé! Ez a valòság! Meg az elmúlt 26 év! Lehet felhúzni a cipőmet, oszt csinálni! Hajrà! Ezt csak azokért, akik annyira utálnak, hogy mégis mindig engem lesnek" - írta új fotója mellé.

A Borsnak elmondta, úgy érzi, sokan nem tudják megemészteni, hogy ilyen jól néz ki 41 évesen, ezért kritizálják állandóan.

"Sok hülyeség mellett, a múltkor már azt is kitalálták rólam, hogy azért kerek a fenekem, mert fenékemelős bugyit hordok. Nyilván egy idő után már én sem tudom figyelmen kívül hagyni azt, hogy egyesek képtelenek megemészteni, hogy igen, 41 évesen, három gyerek édesanyjaként így nézek ki, hogy szerelemben élek a férjemmel, a családommal, a munkámmal, jól érzem magam a bőrömben, és szeretem az életemet" - mondta a lapnak.

"Szerintem először mindenki álljon meg a tükör előtt, és nézzen szembe a valósággal. Soha életemben nem bántottam senkit, mindig az motivált, hogy segítsek. Lehet példát venni erről, vagy el lehet jönni, és végigcsinálni a kilencvenperces óráimat, vagy utazási irodákat megszégyenítő, hatvan- fős tábort szervezni az Indiai- óceánra" - üzente a kritikusoknak.