Heather Locklear hazament a rehabról, egyből ki is rúgta a barátját

(FILE) Actress Heather Locklear Arrested TNT's 25th Anniversary Party - Arrivals GettyImageRank3
FILE - 26 FEBRUARY 2018: Actress Heather Locklear was arrested for suspicion of domestic violence and assault on an officer in Ventura County. BEVERLY HILLS, CA - JULY 24: Actress Heather Locklear attends TNT's 25th Anniversary Party at The Beverly Hilton Hotel on July 24, 2013 in Beverly Hills, California. Angela Weiss/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Heather Locklear hazatért az elvonókúráról, otthon gyógyul, és szakított a barátjával, Chris Heisserrel, aki szerinte rossz hatással volt rá.
Vágólapra másolva!

A Melrose Place egykori sztárja, Heather Locklear újabban csak balhéival, letartóztatásával, alkohol- és drogfüggőségével került be a lapokba, egy barátja azonban mesélt a People magazinnak a színésznő mostani állapotáról, szerinte kezd jobban lenni.

Heather Locklear Forrás: AFP/2013 Getty Images/Angela Weiss

Locklear tavaly decemberben hagyta ott a rehabot, hogy a családjával karácsonyozzon, és, bár vissza akart menni, egyelőre otthon gyógyul. A szülei – 85 éves anyja és 89 éves apja – vele vannak, ők vigyáznak rá.

A színésznő megszakított minden kapcsolatot azokkal az emberekkel, akik rossz hatással voltak rá, így a barátját, Chris Heissert is kirúgta. Mint sejthető, a férfival nem volt problémamentes a kapcsolatuk, volt, hogy ő hívta ki a rendőröket az őrjöngő Locklearre.