Sorra kerülnek elő a magyar sztárok régi fotói

Sorra kerülnek elő a magyar sztárok tízéves fotói , 
Tóth Vera, Nagy Adri, Tatár Csilla, Zimány Linda
Vágólapra másolva!
Új kihívás terjed az Instagramon: egymás mellé kerülnek friss, 2019-es, és tízéves, 2009-ben készült képek a felhasználókról. Egyre több magyar sztár is beszáll, már Liptai Claudia, Zimány Linda, Nagy Adri, Tücsi, Tóth Vera és Gabi, Tolvai Reni és Krausz Gábor is nosztalgiázott.
Vágólapra másolva!

Tatár Csilla az elsők közt szállt be az Instagram kihívásába, megmutatta, hogy nézett ki tíz éve, mellé pedig egy friss, idei képet posztolt. A posztban ennyit fűzött a képekhez: "Most sokkal jobb."

Nagy Adri nem sokat változott tíz év alatt, a Jóban Rosszban színésznője így festett 2009-ben. "Hello 10 év! Imádtam! Főleg az utolsó kettőt!" - írta.

Tolvai Reniről is nehéz lenne megmondani, hogy az első képen tíz évvel fiatalabb, az énekesnő nem változott sokat - bár a kommentelők egy része szerint kislányból szexi, dögös nővé érett.

Zimány Linda csalt egy kicsit, és nem tíz, hanem egy tizenhárom éves képpel rukkolt elő - cserébe viszont egy hosszabb posztot is mellékelt képei mellé.

"Ez icipicivel több, mint 10 év, mert 13, egy kicsit szoli sárgábban, furább hajmelírokkal és Britney-sebb sminkkel, hahaha, de egy fantasztikus időutazás eredménye, minden fenttel és lenttel, széppel, jóval, vagy éppen rosszindulattal, vagy sztereotípiával, küzdéssel, de egy csodálatos út mérhetetlen sok élménnyel,

elvehetetlen tapasztalattal és sooook soook tanulással. Akkor és most! Miss Balaton, Zimány Linda 2006 és dr. Zimány Linda 2019. A szívemben és lelkemben legbelül mindkettő a maga tökéletes helyén van, és mennyi minden történt még ezen kívül a két kép között, wow, de egy dolog nagyon közös bennük, mindkettő gyökeresen megváltoztatta az életem."

Krausz Gábor is beszállt, ő így nézett ki tíz éve, mikor még nem volt ismert:

Lapozzon egyet, és nézze meg a többieket is!