Görög Zita nehezen fogadta el szülés utáni új külsejét

Görög Zita
Vágólapra másolva!
Görög Zita elárulta, hogy első gyereke, Milán születésekor sok mindentől félt, de rendkívül igyekezett, hogy lazább legyen.
Vágólapra másolva!

"Amolyan tipikus első gyermekes anyuka voltam, aki mindenre rácsodálkozott. Sokszor lelkiismeret-furdalásom volt azért, mert nem tudtam száz százalékot nyújtani minden egyes percben. Tökéletesen anya, társ és háziasszony, mondhatni egy szuper nő szerettem volna lenni, és úgy éreztem, hogy folyton kudarcot vallok. Nem beszélve arról, hogy mindeközben a testem változásaival is szembe kellett néznem" - mesélte a Borsnak.

Forrás: Görög Zita/Instagram

"Meg kellett ismernem, el kellett fogadnom a szülés utáni új külsőmet, és azt, hogyha belenézek a tükörbe, akkor már nem egy hamvas huszonéves lányt látok, hanem egy éppen kicsit meggyötört, kialvatlan édesanyát. Ezek nem voltak nagy változások, és külső szemmel senki nem vette észre csak én, de akkor is sok időbe telt, mire már nem zavartak ezek a dolgok. Végül a legnehezebb időszakban találtam önmagamra. Akkor, amikor egyedülálló édesanyává váltam" - árulta el.

"Tanulságos hét év volt, aminek köszönhetően ma már a helyére került az életem és olyan párra leltem, aki mellett nem roppanok bele a folytonos bizonyításba" - tette hozzá a háromgyerekes anya.