Nászutas magyar sztárok gyönyörű helyeken

kasza tibi  weisz fanni
liptai claudia  kasza tibi weisz fanni berki krisztián
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián és felesége a Maldív-szigeteken töltik mézesheteiket, onnan árasztják el közösségi oldalaikat szebbnek szebb képekkel. Nemrég tért haza nászútjáról Gönczi Gábor, aki a Seychelle-szigetekre vitte kedvesét az esküvő után, Liptai Claudia és párja, Pataki Ádám pedig rendhagyó módon gyerekeikkel együtt járták egybekelésük után Amerikát. Nézze meg, milyen gyönyörű helyeket választottak nászútként a magyar sztárok!
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián

A műsorvezető titokban vette feleségül párját, aki azóta Berki Mazsiként található meg az Instagramon. A páros nemrég tért haza egy hetekig tartó amerikai körútról, de mint kiderült, az még nem a nászútjuk volt, arra csak a napokban indultak. Most a Maldív-szigeteken pihennek, ahonnan mindketten gyönyörű képeket posztolgatnak.

"Pontosan egy éve, ezen a keddi napon kezdődött minden. A véletlen, a sors vagy talán a szerencse műve, de örökké hálás leszek érte! Kicsit pimasz és pofátlan is volt talán, nem is gondoltam komolynak igazán... majd egy nappal később megjelölt egy képen, amin együtt tornáztunk, és nem sokkal később azon kaptam magam, hogy már egy ebéd időpontot is leütött még arra a hétre. Izgultam és féltem is kicsit, de az ebéd után egy percet se akartam Nélküle tölteni! Azóta szeretem, de minden nap jobban és jobban! Ma pedig már büszkén mutatkozom be a feleségeként, Mrs Berkiként" - áll egyik friss képük alatt.

Gönczi Gábor

A híradós a magyarországi esküvő után a Seychelle-szigeteken is feleségül vette tavaly ősszel kisfia édesanyját. Meg akarta lepni kedvesét, így addig keresgélt az interneten, míg talált egy csapatot, akik Mahé szigetére is szerveztek esküvőket. Amikor felhívta őket, kiderült, egy magyar hölgy a projekt tulajdonosa, így mindent könnyű volt elintézni.

Mivel már volt hivatalos esküvőjük, a szimbolikus házasságkötést választotta a csomagból. Felesége, lldikó, akkor sem fogott gyanút, amikor arra kérte, pakolja be az útra az esküvői és a menyecskeruháját is. Párja akkor szembesült csak azzal, mi áll a háttérben, amikor a nászútjuk egyik napján megjelent reggel egy fotós, egy sminkes és egy fodrász a szobában.

"Csak ketten voltunk, a ceremónia tényleg csak rólunk szólt, nem kellett versenyt futnunk az idővel, a sötétedéssel, volt időnk mindenre, leginkább egymásra. Pezsgővel koccintottunk, felvágtuk az esküvői tortát, majd mint két gyerek, kergettük egymást a vízben. Aztán csókolóztunk, ölelkeztünk, és azok a bizonyos hiányzó, pózolós esküvői képek is elkészültek" - meséltek az egzotikus útjuk után.

Lapozzon tovább, nézze meg a többiek csodás útjait is!