Magyar sztárok, akik nem akartak gyereket

2019.02.10. 06:24

Singh Viki

Az énekesnő gyerekkori élményei miatt sokáig nem tervezett családot, többször mesélt arról, hogy nem szeretne gyereket vállalni. Párja mellett már biztonságban érzi magát, és mivel bízik benne, ma már nem határolódik el a gyerek témától. „Apukám és anyukám útjai kiskoromban elváltak, anyukám egyedül nevelt fel, ezalatt sok rossz tapasztalatot gyűjtöttem. Úgy gondoltam, minden férfi elhagy minden nőt, ezért nem bízom bennük” – mesélte.

Forrás: Singh Viki/Instagram

„A magasból a legmélyebbre zuhantunk. Szörnyű gyerekkorom volt, ha kiraktak, egyik albérletből a másikba vándoroltunk szerte az országban. Hat általánosba és két gimibe jártam. Sokszor éheztünk, a kis zsebpénzemet adtam oda kenyérre. Apu ebből mit sem sejtett, ő fizette a magániskoláimat, a gazdag gyerekek közt borzasztó csóró voltam. Ebben a kettősségben éltem.”

Az énekesnő azt mesélte, hogy már többször volt 2-3 éves kapcsolata, a mostani párjában, Tomiban megbízik annyira, hogy már szülne gyereket. „Tomi kétségbeesett, hogy nem akarok gyereket. Annyira, hogy még az anyukájának is elpanaszolta, aki meg is kérdezte tőlem, hogy igaz-e. Tomi megnyugtatott, hogy soha nem hagyna magamra egy gyerekkel. Mindig segíteni fog, mellettem lesz.”

Keresztes Ildikó

Túl nagy és nehéz feladatnak tartotta volna a gyermekvállalást. ezért nem lett családja – erről 2016-ban egy tévéműsorban beszélt Keresztes Ildikó.

„Azt gondolom, ha mi szerettünk volna gyereket, akkor lett volna gyerekünk. Ez a projekt sem a férjemet (Kicska László, az Edda gitárosa), sem engem nem igazán izgatott. Nem azért, mert karrieristák voltunk, hanem inkább a feladattól féltünk. Én olyan dolgokat szeretek elvállalni, amit szívvel-lélekkel meg tudok csinálni. Ami nem azt jelenti, hogy ha lett volna gyerekem, azt nem szívvel-lélekkel csinálom, csak szerintem nem lettem volna jó anya” – mondta.

Forrás: TV2 / Mokka

„Nem engedtem volna el sehova, mert annyira féltettem volna. De egyszerűen nem éreztem azt a vágyat és azt a hiányt, hogy legyen. Nem mondom, már biztos bírnám, ha most egy 25 éves vízilabdással mennék karonfogva, akiről azt mondanám, hogy az új pasim, vagyis nem, a fiam” – tette hozzá.

Az énekesnő azt is bevallotta, hogy bizony volt egy rövid időszak az életében, a 2007-es esküvője után, amikor máshogyan gondolkodott. „Amikor összeházasodtunk, akkor volt két év, amikor szerettünk volna, de nem jött össze. Aztán rájöttünk, hogy nincsenek véletlenek. De nem mindenkinek ez az életfeladata.”

Lapozzon még egyet, a cikk folytatódik!