Magyar sztárok, akik nem akartak gyereket

2019.02.10. 06:24

Molnár Anikó

Molnár Anikó sokáig nyilatkozott arról, hogy nem szeretne gyereket szülni, legutóbb pedig arról beszélt, hogy egészségügyi problémái miatt már nem is tudna teherbe esni. „Azt vettem észre magamon, hogy inzulinrezisztenciám lett, menstruációs problémáim lettek, sőt, olyan szinten, hogy gyakorlatilag nem lehet gyermekem már” – mesélte ősszel.

Forrás: Facebook / Molnár Anikó

„Leültem, átgondoltam, és azt mondtam, jó, akármilyen fájdalmas, akármilyen nehéz, de meg kell nyomnom azt a bizonyos lelki és testi reset gombot” – mondta a FEM3-on, majd hozzátette, eddig sem igazán akart gyermeket, ezért szerencsésebbnek érzi magát.

Oláh Ibolya

Az énekesnő úgy érzi, a kora miatt a saját gyerekről már lekésett, az örökbefogadás pedig több okból problémás lenne. „Én egy leszbikus nő vagyok, és ebbe nem fér bele ez. Nagyon sok a bonyodalom. Ráadásul, ami nagyon kell egy családhoz, az az egzisztencia, nekem ez sajnos nincs meg. (...) Mindenféle feltétel alá vetik a párokat, hosszú és bonyodalmas dolog az örökbefogadás. Nemcsak a meleg, de a nem meleg pároknál is fontos, hogy minden rendben legyen, és ez egyébként így van jól” –idézte napokban az énekesnőt a Blikk.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Bevallása szerint még megvan a késztetés az anyaságra, ám, míg nem keres annyit, hogy biztonságban felnevelhessen egy gyereket, nem mer belefogni a dologba. „Természetesen én is alávetném magam egy ilyen vizsgálatnak, de csak akkor, ha lenne egy saját házikóm, lenne egy fix munkahelyem, illetve anyagilag is rendben lennék. Egzisztenciális félelemből nem vállalok gyereket. Hova rakjam? Albérletbe? Ezen mindenki megrökönyödik, még én is. Nekem az a fontos, ha lenne egy gyerekem, azt biztonságban fel tudjam nevelni” – mondta.

TOVÁBBI CIKKEK

Előző
Következő