Úgy leégett a Jóbarátok sztárja, hogy magának reszelte a fogát

2017 PaleyLive LA Summer Season - Premiere Screening And Conversation For Showtime's "Episodes" GettyImageRank3 People Discussion HORIZONTAL Looking At Camera SMILING USA SUMMER California Beverly Hills - California One Person ACTOR Television Show Premie
BEVERLY HILLS, CA - AUGUST 16: Actor Matt LeBlanc attends the 2017 PaleyLive LA Summer Season Premiere Screening And Conversation For Showtime's "Episodes" at The Paley Center for Media on August 16, 2017 in Beverly Hills, California. Alberto E. Rodriguez/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Jóbarátok egykori Joey-ja, Matt LeBlanc mesélt a sorozat előtti időkről: előfordult, hogy nagyon le volt égve, kajára is alig volt pénze.
Vágólapra másolva!

Matt LeBlanc Conan O'Brien műsorában vendégeskedett, arról mesélt, hogy a Jóbarátok előtt már majdnem elfogyott a pénze, 11 dollárra apadt a bankszámlája.

Amikor beválogatták a mára klasszikussá vált sorozatba, valószínűleg előleget kért, hisz a 11 dollár nem tartott volna sokáig, még ha el is ment volna, mondjuk, pincérnek, éhen halt volna, mire megkapja az első fizetését.

Matt LeBlanc Forrás: AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

A színész egy másik, viccesebb sztorit is elmesélt kezdő színész korából, arról, hogy miként csináltatta az első profi arcképet magáról, amit körbe lehetett küldeni az ügynökségeknek, castingokra.

A fotós azt mondta LeBlancnak, ki kéne igazíttatnia a fogát, mert elöl az egyik hosszabb volt, mint a másik, mire a színész el is ment egy fogorvoshoz, aki viszont 80 dollárt kért volna a korrekcióért. LeBlanc végül megoldotta magának: vett egy körömreszelőt, és egy kicsit lereszelt a hosszabb fogából. Nézze meg a beszélgetést videón is: