Rendőrök mentették meg Détár Enikőt

Sztárban sztár 2017, Détár Enikő
Vágólapra másolva!
Détár Enikő és kolléganője egy fellépésről tartottak haza, mikor Pest és Buda közt lerobbant az autójuk - mivel nem állt meg nekik segíteni senki, ketten tolták le a hídról a kocsit, hogy ne okozzanak balesetet.
Vágólapra másolva!

"Fellépésről jöttünk haza Sztárek Andrea kolléganőmmel hajnalban, és egyik pillanatról a másikra megállt a kocsim" - mesélte a Borsnak Détár Enikő. "Most már tudom, hogy az ékszíj szakadt el, de akkor természetesen elképzelésem sem volt, mi a baj, az egyetlen ami biztosnak látszott, hogy autóval onnan nem megyünk sehova. A híd közepén álltunk meg, ott nem várhattunk, amíg jön a segítség."

Fotó: Polyák Attila - Origo

Ketten kezdték el tolni az autót, mikor felbukkant egy rendőrautó, és segítettek nekik.

"Kiszálltunk Andival, és elkezdtük Buda felé tolni az autót. Nagykabátban, magassarkúban, ahogy voltunk. A semmiből érkezett meg egy rendőrautó, és gondolkodás nélkül megállt. Nagyon rendesek voltak.

Sok kritikát kapnak az egyenruhások, és közben kevesen osztják meg a közönséggel azokat az élményeiket, amelyek nagyon is pozitívak velük kapcsolatban. Én rendkívül hálás vagyok azért, hogy a gyors helyzetfelismerésnek és segítőkészségnek köszönhetően komolyabb probléma nélkül megúsztuk ezt a kalandot. A hídról leérve már jött is a párom, és percek múlva megérkezett a tréler" - idézte fel.