Dombi Rudolf Sáfrány Emese Aleskáról: Fogalmatlan, azt sem tudja, hol van

Sáfrány Emese, Aleska
Vágólapra másolva!
A légtornász Sáfrány Emesét a társak közül sokan nem tartják igazi sportolónak, pláne nem bajnoknak, és ebből gyakran van konfliktus az Exatlonban.
Vágólapra másolva!

A február 5-i adásban Mexikó ellen küzdött a magyar Exatlon-válogatott, de az egykori Aleskát nem tették be a magyar csapatba, aminek ő persze nem nagyon örült. „Tüske nincs bennem, hogy nem tudtam játszani. Nyilván értem, de szívesen mentem volna" – magyarázta, de látszott rajta, és mondta is, hogy egy esélyt, egy futamot megérdemelt volna.

Sáfrány Emese, Aleska Forrás: tv2

A Bajnokok csapatából ezúttal Dombi Rudolf tette szóvá, hogy szerinte nincsenek egy szinten. „Emese nem tart ott, hogy az országot képviselhesse. Nem vagyok benne biztos, hogy egyáltalán tudja, hol van. Abban sem, hogy tudja egyáltalán, mi az a verseny, hogy mi az: versenyezni. Nagyon nincsen képben. Bajban vagyunk, mert ő ráadásul elégedetlenkedik. Az a legrosszabb, amikor az ember tudatlan állapotban szól bele olyan dologba, amihez köze sincsen."

Emese lehúzza a csapatot - vélte Forrás: tv2

Dombi szerint három nőt lehetett delegálni a csapatba, és egyértelmű, hogy Timi, Reni és Dorka más nívót képvisel, gyorsabb, erősebb, mint Emese. „Miért, te mentél volna? Örülök, hogy van benned lendület" – jegyezte meg.

Szavazzon!

Mit gondol Emese-Aleska eddigi szerepléséről?

A kajakos szerint nem lehet esélyt adni valakinek csak azért, mert akarja. „A csapat érdeke sokkal fontosabb. Továbbmegyek, itt az országot képviseltük, nem kockáztathattunk" – fűzte hozzá.

Aleska legjobb képeiért klikk ide!