Mi gondolkodunk, veled ellentétben - mondták Sáfrány Emese Aleskának

Sáfrány Emese, Aleska
Vágólapra másolva!
Nem javult a volt pornós légtornász helyzete az Exatlonban.
Vágólapra másolva!

Megint kikaptak a Bajnokok, ami természetesen frusztrációt szült a győzelmekhez szokott pirosaknál. Mivel Sáfrány Emese háromból hármat veszített, úgy érzik, talán jogosan, hogy a bő egy hete melléjük tett egykori Aleskával olyan, mintha eleve 0-2-ről vagy 0-3-ról indulnának a meccsek. Salander Dorinával szemben például semmi esélye, a kék rivális kétszer akkora, mint ő, összehasonlíthatatlanul erősebb, gyorsabb, és egyhavi rutinja is van ebben a sportos vetélkedőben.

Sáfrány Emese, Aleska

A február 6-i adás vége felé a pirosak egyik legjobbja, Rákóczi Reni sem bírta már tovább hallgatni Emese kesergését, aki előbb azon akadt ki, hogy nem jelölték Mexikó ellen, majd megjegyezte, hogy Dorina ellen nem nagyon akar pályára lépni.

Aleska szerint túl van gondolva minden,

nincs is súlyos probléma, de Reni nem így látja: „Nem gondolunk túl semmit, hanem gondolkozunk. Néha veled ellentétben. És ez most lehet, hogy fáj, de így van" – jegyezte meg.

Szavazzon!

Mit gondol Emese-Aleska eddigi szerepléséről?

„A mai nap sikertelensége csattant rajtam. Kezelhetnénk mindent nyugodtan. Ők hangsúlyozzák, hogy egy csapat vagyunk, de azt érzem, hogy szétesőben van az egész rendszerük" – méltatlankodott Sárfány Emese. Ha a kiesési játékot és a következő villajátékot is elveszítik a Bajnokok, akkor aztán teljes letargia jöhet.

Remek képeket a cikk alatt talál.