Csúnyán kikezdték Sáfrány Emese Aleskát, nem fogja így bírni

Vágólapra másolva!
Megint kikaptak a Bajnokok az Exatlonban, a légtornász Emese egy pontot sem tudott hozni. A Kihívóké lett megint a villa, a pirosak pedig kulloghattak vissza a minden luxust, meleg vizet, rendes zuhanyt nélkülöző, pottyantós budival ellátott faházba.
Vágólapra másolva!

Nem állt jól a Bajnokok szénája, amikor két remek női versenyző állt a startvonalra: ha Gelencsér Tímea legyűrte volna Szabó-Thomka Hannát, akkor meg lehetett volna fordítani talán a mérkőzést, de utóbbi nyert. Nem sokon múlott, de ezzel már 8-5 lett a kékeknek, látszott, hogy innen nehéz, szinte képtelenség fordítani. Főleg, hogy Drobina Norbi eltángálta a kétszeres olimpiai bajnok Fodor Rajmundot (pedig vízilabdásnak fekvő dobós feladat volt a végén), ezzel pedig már 9-5 lett.

Forrás: tv2

Hamar eldőlt, hogy a kékek mennek vissza a villába, a pirosak pedig maradnak a kalyibában, ugyanis a végére a meccset csak nagyon szórványosan nyerő Sáfrány Emese maradt a nála tíz centivel magasabb, tíz kilóval nehezebb, csupa izom Salander Dorinával szemben. Utóbbi ráadásul kosarazott egykoron, nem volt kérdés, hogy a labdákat ő juttatja előbb a kosárba – így is lett, 10-5 lett a vége. Kása András sérült volt, tehát a kékek két férfival álltak ki, és így is nyertek, ami nagy szó.

„Van olyan emberünk, aki nem hozott pontokat, és szerintem nem is fog. Ez egy teljesen objektív adat, mindenki látja mindkét oldalon" – elemezte a kudarcot Dombi Rudolf, a Bajnokok csapatkapitánya.

Nem tud nyerni

Mindenki tudta, hogy az egykori Aleska lett megint a bűnbak, Palik László persze rákérdezett, hogy látja a sorozatos vereségeket. „Nem tudok pozitívan nyilatkozni. Amit tudtam beletettem, nagyon sajnálom, hogy így alakult. Ennyit tudok csak mondani... Amit mondott, az tény, látom az erőviszonyokat. Igyekszem sportolóként küzdeni. A saját sportágamban nem szokásom veszteni, itt meg kell szoknom" – elmélkedett.

Szavazzon!

Mit gondol Emese-Aleska eddigi szerepléséről?

Az adás végén még elemezte a helyzetet Dombi és Fodor, de nem jutottak túl a közellenség hibáztatásán, holott rajta csak 2-3 pont ment el, a vége pedig 10-5 lett, azaz akkor is veszítenek a pirosak, ha Emese sérült és épp egy dominikai bárban koktélt szürcsölget a kihívások teljesítése helyett. Rajmund szerint a lánynak sem a súlya, testmérete nem alkalmas extrém sportra, és a kondija sem az igazi, ebből pedig lesz még konfliktus bőven.