Balázs Andi megvédte Tóth Verát

Tóth Vera
Vágólapra másolva!
Sokan gratuláltak Tóth Verának, amikor közösségi oldalán jelentetett meg egy közleményt, miszerint újra párkapcsolatban él, de erről nem szeretne nyilatkozni. A kommentelők közt most is volt, aki keményen beszólt neki, hogy miért nem énekel inkább, senkit sem érdekel a magánélete - ekkor Balázs Andi védte meg az énekesnőt.
Vágólapra másolva!

"Nagyon szeretem Verát, a barátom. Rendkívül igazságtalan és csúnya volt az a beírás. Mindig ezzel támadják, hogy nem csinál semmit, nem koncertezik, nem ad ki lemezt. Miközben tudjuk, hogy a Budapest Bár oszlopos tagja lett, gyönyörű koncerteket ad országszerte, és Dés Lacival is körbejárta az országot. Gyönyörűen énekel, nagyszerű művész, fantasztikus ember. Nem szeretek pocskondiázni sehol, az interneten sem, ezért próbáltam szépen észhez téríteni ezt az urat" - árulta el a Borsnak Balázs Andi, aki kiállt Tóth Vera mellett.

Forrás: Tóth Vera / Facebook

"Ez a 'Kit érdekel?'-típusú beírogatás bosszant, mert ha nem érdekli, akkor minek olvassa? Nem szeretem, ha ok nélkül bántják egymást az emberek. De okkal se! Nem kell Verát megvédeni, okos, értelmes, aranyos lány, de ez a hozzászóló nem tud róla semmit, mégis odaszúr neki" - tette hozzá.

Kiderült, nem újkeletű barátság az övék, Balázs Andi hosszú évek óta ismeri az énekesnőt.