Komoly indulatok az Exatlonban: Akkora fülest kapsz, hogy hazáig repülsz!

Vágólapra másolva!
Olyan még nem volt a TV2 sportos valóságshow-jában, hogy valaki veréssel fenyegesse meg a másik csapat egy tagját. Máig.
Vágólapra másolva!

Drobina Norbi valami megjegyzése nagyon nem tetszett a pirosak csapatkapitányának (vagy csak a másik csapat dalát dúdolgatta azok pontvesztése után), mert a fiatal srác köre után Dombi Rudolf odament hozzá, és elég szigorúan beszólt neki, egyáltalán nem viccelődve: „Ha még egyszer beszólsz valamit, akkora fülest kapsz, hogy hazáig repülsz!"

Forrás: tv2

Drobina magyarázkodása visszapattant a kajakosról: „Nem kérdeztelek. Nem érdekel, hogy te mit mondasz, hülye gyerek!" – folytatta a láthatóan zaklatott Dombi, majd amikor a kék csapatból Mischinger Péter modern gladiátor finoman elterelte a konfliktuszónából, vészjóslóan még közölte, hogy „ha még egyszer beszól, hazamegy".

Forrás: tv2

Nem eseménytelen tehát a február 12-i adás, hiszen Aleska, Sáfrány Emese feladta a játékot, ezzel a 20 milliós álmokat, és csak eztán jött ez a nem mindennapi konfliktus.

Videón az eset:

A Bajnokok végül 10-6-ra nyertek, azt is elbírták, hogy Fodor Rajmund négyből négyszer veszítsen.

Drobina szerint Dombi már az első napján kóstolgatta, és azóta is kapott bántó megjegyzéseket, és az, hogy a Bajnokok dalát dúdolgatta, nem gúnyból volt. A kajakos nem enyhült meg a végére sem. „Viselkedni tudni kell, nem akarok lesüllyedni erre a szintre. A sportban megtanítanak a tiszteletre, Norbi itt még nem tart. Kívánom, hogy érje el ezt a színvonalat. Én a csapatom sikerének örülök ma" – közölte szigorúan.

A kékek fiatal versenyzője úgy beszélt az olimpikonról, mint egy emberről, aki már a múlt (2012-ben nyert olimpián). „Dombi Rudolf egy önelégült ember. Úgy kéne kinéznie, mint egy sportolónak, és úgy is kellene viselkednie. Ahogy Mesivel viselkedett, az kritikán aluli."

Szavazzon!

Kinek van igaza?