Majka: Nem megyek semmire Curtis bocsánatkérésével

Strand fesztivál 2018, Majka
Vágólapra másolva!
Majd akkor fogok hinni mindebben, amikor látom, hogy van eredménye – mondta Curtisről és a rehabról.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, éveken át jó párost alkotott Majka és Curtis: milliós YouTube-videók, telt házak klubokban, nagyobb csarnokokban, hatalmas gázsi, nagy népszerűség. Curtis könyvében már írt arról, hogy sokszor fogyasztott kokaint, párszor el is maradt a koncertekről, mégis sokakat meglepett, amikor Majka kidobta régi barátját a csapatból, mert nem jelent meg 2018 nyarán egy szegedi koncerten. A felettébb ideges, felpaprikázódott rapper-műsorvezető ott helyben, a színpadon kifakadt, sok száz, ezernyi néző előtt közölte, hogy volt társa a kábítószer rabja, és nem tudja vele folytatni az együttműködést.

Majka Fotó: Rockstar Photographers

Utána Curtis egy darabig tagadott, de pár hónap alatt összejött több esete, amikor az utolsó pillanatban mondott le bulit – volt, hogy pár perccel korábban, amikor egy vidéki diszkóban már mindenki a színpad előtt várakozott. Végül belátta, hogy magától nem tud szabadulni a drogoktól, kiírta oldalára, hogy bevonul egy rehabilitációs intézetbe hosszabb időre. Az első kezelés lassan lejár, Majka pedig nyilatkozott a témáról.

„Ő a legjobb csávó a világon, egy nagyon jólelkű, érzékeny fickó, aki beleesett egy gödörbe, amiből remélhetőleg ki tud mászni. Hiába szeretnék neki segíteni, nem tudok, ezt neki kell megoldania” – mondta a Storynak.

Curtis Forrás: Instagram / Curtis

„Nem megyek semmire azzal, hogy bocsánatot kért, az elmúlt években számtalanszor megtette már, nem új dolog, mint ahogy az se, hogy bement az elvonóra. Az országnak talán mindez újdonság, de ez egy évek óta tartó történet. Majd akkor fogok hinni mindebben, amikor látom, hogy van eredménye. Ismerem az életének a buktatóit, tudom, hol vannak azok a sarokpontok, amiken, ha nem változtat, feleslegesen csinál mindent” – tette hozzá.