Ördög Nóráé az Oscar-gála közvetítése egy új csatornán

Ördög Nóra Nóri story-gála 2018
Vágólapra másolva!
Február 17-én startol a Moziverzum, pár napra rá pedig a TV2 Csoport prémium filmcsatornája hozza el a hazai filmrajongóknak az Oscar-gálát, az élő közvetítés háziasszonya Ördög Nóra lesz.
Vágólapra másolva!

A nemzetközi díjátadót magyar idő szerint február 24-én, vasárnap éjjel 02:00-tól szurkolhatjuk végig, de a vörös szőnyeges bejelentkezés már 00:30-tól kezdetét veszi.

Itthon a vörös szőnyeges bevonulással egy időben indul az élő közvetítés a Moziverzumon. A műsor ideje alatt folyamatosan érkeznek majd a stúdióba Ördög Nórához a vendégek. A stúdióban az Oscar-gála hazai szakértője Dudás Viktor lesz.

Forrás: Polyák Attila/Origo

A különleges estére a Moziverzum egy egész héten át segíti a ráhangolódást – február 18-tól jön az Oscar-díjas filmek hete. Többek között olyan mozikból válogathatnak a nézők, mint például a Forrest Gump, a Gettómilliomos, a Spotlight: Egy nyomozás részletei vagy a Kémek hídja. A családi filmek közül érkezik a Shrek, az Egyiptom hercege, az E.T. - A földönkívüli, többek között.

Az Oscar díjas filmek mellett animációt is ad a csatorna, szombaton és vasárnap az Így neveld a sárkányodat 1. és 2. része lesz látható.