Curtis hét dalt írt az elvonón, és már klipet forgat

Curtis menyasszonya alkoholt fogyaszthatott a baleset előtt
Curtis menyasszonya, Kriszti
Vágólapra másolva!
Aktívan kezdi új életét a rapper, aki a napokban hagyta el a rehabot.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, éveken át jó párost alkotott Majka és Curtis: milliós YouTube-videók, telt házak klubokban, nagyobb csarnokokban, hatalmas gázsi, nagy népszerűség. Curtis könyvében már írt arról, hogy sokszor fogyasztott kokaint, párszor el is maradt a koncertekről, mégis sokakat meglepett, amikor Majka kidobta régi barátját a csapatból, mert nem jelent meg 2018 nyarán egy szegedi koncerten. A felettébb ideges, felpaprikázódott rapper-műsorvezető ott helyben, a színpadon kifakadt, sok száz, ezernyi néző előtt közölte, hogy volt társa a kábítószer rabja, és nem tudja vele folytatni az együttműködést.

Forrás: Insatgram/Curtis

Utána Curtis egy darabig tagadott, de pár hónap alatt összejött több esete, amikor az utolsó pillanatban mondott le bulit – volt, hogy pár perccel korábban, amikor egy vidéki diszkóban már mindenki a színpad előtt várakozott. Végül belátta, hogy magától nem tud szabadulni a drogoktól, kiírta oldalára, hogy bevonul egy rehabilitációs intézetbe hosszabb időre.

Két napja jött ki, és vannak tervei. "Áldás, hogy megélhetem az álmomat a zenével. Jobban érzem magam a bőrömben, tiszta lappal szeretnék indulni" – mondta a Blikknek Curtis, aki az első napot családjával töltötte, s a kedvese szüleihez is ellátogattak, de azzal sem vár sokáig, hogy Majkát megkeresse. "A mi kapcsolatunk nem munkakapcsolat.

szeretném visszakapni, illetve helyrehozni azt, ami elromlott. Hét új dalt írtam, és a héten már klipet forgatok. Minden energiámat a zenélésre fordítom" - jelezte.