Tolvai Reni mellei jóval érdekesebbek, mint az új dala - fotó

2018 legszexibb Insta-fotóin tolvai reni
Tolvai Reni
Vágólapra másolva!
Az énekesnő kíváncsi volt rá, hogy az edzőteremben, apró sportmelltartóban készített szelfije vagy új dalának beharangozója lesz-e népszerűbb az oldalán – a sminkmentes, edzős kép toronymagasan nyert, az eredményen pedig nagyon elcsodálkozott.
Vágólapra másolva!

Tolvai Reni egy posztban foglalta össze, hogy mennyire meglepte saját kísérletének eredménye.

„Szeretnék nektek mutatni valamit, ami nagyon érdekes. A mai, edzőtermes, cicis, sportmelltartós, no makeup-os képet azért raktam ki, mert kíváncsi voltam, mi fog történni. Ebben az időszakban, amikor az új videoklipemet és dalomat promózom, nincs engedélyezve nekem, hogy bármi mást posztoljak, aminek nincs köze a zenémhez, DE MEGTETTEM!

és ti is döbbenjetek le velem együtt, hogy hány LIKE-ot hoz az új dalomból egy részlet a dal borítófotójával (lásd bal oldal) és hány LIKE-ot a cicis kép (jobb oldal). By the way cicije mindenkinek van, de dala és klipje éppen nem mindenkinek, de ez most részlet” – írta a bejegyzésben.

„Szóval a dal 293 LIKE-ot, 6 commentet, 4 továbbküldést ismerősnek és 2 darab lementést. Amíg a cuppanós cicis a következőket : 5 100 LIKE-ot, 76 commentet, 151 továbbküldést ismerősnek és 382 lementést. Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, mit gondoltok erről” – fűzte hozzá.

Az edzőtermi kép azóta a 7000 kedvelést is túllépte.