Hajszálon múlott az Exatlon, sírós dráma közeleg

exatlon
Vágólapra másolva!
Két olyan női versenyző csap majd össze a bennmaradásért, akik az első perctől kezdve ott vannak Dominikán, remekül teljesítenek – miközben az új négy ember védett, ki sem eshet. A pirosak előbb csúnyán kikaptak, majd nagyon kicsivel nyertek, de fellélegezhettek egy-két napra.
Vágólapra másolva!

Salander Dorina és Rákóczi Reni, majd Mischinger Péter és Ungvári Miklós száguldott végig a pályán a legvégén: nem is lehetett volna izgalmasabb a végjáték, akkor sem, ha remek dramaturgiai érzékkel megáldott rendező veszi a kezébe a sztorit. Előtte ugyanis a Bajnokok nyertek egy, tíz győzelemig tartó menetet, utána a kékek, így jött a végjáték, ahol öt futamot kellett nyerni.

Forrás: TV2

Itt 4-4-ig együtt mentek a csapatok, majd a Bajnokok nagy nehezen, de diadalmaskodtak: pont az a Michinger Péter hibázott a kékeknél, aki előtte nyert vagy hat menetet zsinórban, és nagy formában, szinte ellenállhatatlanul versenyzett.

Forrás: TV2

„Számítottam rá. Nem ért meglepetésként. Nagyon jól teljesítettünk, egy hajszálon múlott” – kommentálta Palásti Ági a tényt, hogy újfent párbajozni kényszerül a bennmaradásért. Nem mással, mint a nagyon erős és igen gyors Salander Dorinával: „Jó volt az esti futam, odaettem magam, és holnap sem lesz másképp... de le vagyok törve” – közölte utóbbi a hosszú versenynap után, amely bőven esti sötétben ért véget.

Forrás: TV2

Palik László műsorvezető őszinte lelkesedése csak annak lehet új, aki nem látta a korábbi adásokat: „Tigrisek harcoltak tigrisekkel, és csodát varázsoltak ide nekünk!” – ünnepelt. A pirosak csapatkapitánya, Dombi Rudolf is összegezte a napot röviden: „A győzelem visszazökkentett a komfortzónába. El kell indulni felfelé, és remélem, összekovácsolódunk újra” – fejtegette.

Szavazzon!

Kinek drukkol?

Csütörtökön medáljáték, párbaj jön az Exatlonban, pénteken pedig a magyar csapat a dominikai teammel küzd a pontokért és a jutalomért.