Nagyszerű játékos búcsúzott a 20 milliótól, az Exatlontól

Vágólapra másolva!
Sokat számított, hogy Salander Dorina három medált is nyert a korábbi futamokon, játékban maradt a TV2 sportos valóságshow-jában.
Vágólapra másolva!

Palásti Ági és Salander Dorina kényszerült párbajozni a bennmaradásért az Exatlonban, és előre lehetett látni, hogy emocionálisan sokakat megérint majd ez az összecsapás, ugyanis egy csapatban küzdöttek végig majdnem két hónapot, és barátnők is lettek. Dorkának jobbak voltak az esélyei, ugyanis három medállal vágott neki a pályáknak: ez nagyjából olyan, mintha az ellenfél három góljára mondhatná a csapat, hogy állj, nem ér, vissza az egész, legyen 0-0 megint.

Forrás: TV2

Nagy küzdelemben végül az történt, amire számítani lehetett, az előnyöket részben kihasználó Salander kicsivel nyert. „A legdurvább párbaj volt eddig” – összegezte az eseményeket Palásti. „Semmi rossz érzés nincs bennem, jót mentünk. Büszke vagyok arra, hogy ezt az időszakot keményen megcsináltuk.

fizikálisan és pszichésen. Rengeteg kalandot éltünk át együtt, a legfontosabb az együtt eltöltött idő, a csapat volt” – tette hozzá, a végén már remegő hangon, majd jött a könnyezve nevetős búcsú.

Szavazzon!

Kinek drukkol?

„A medál szó szerint életet mentett. Néha stresszelt, néha nyugtatott, hogy van medálom. Nagyon elfáradtam, de megszakad a szívem Ágiért. Nagyon jól ment, méltó küzdelem volt” – adta le rövid elemzését Dorka, aki így változatlanul a 20 milliós fődíj egyik esélyese.