TEDD ZSEBRE A VIZES VB-T!

Vágólapra másolva!
A Vizes VB – különösen mert Magyarország rendezi – garantáltan mindenkit leültet hosszabb-rövidebb időre a képernyők elé. És nemcsak a nyitóünnepséget csodáljuk majd szájtátva, hanem két héten keresztül a magyar úszósport legnagyobbjaiért drukkolunk vállvetve. Ilyenkor még azok is a tévére merednek, akik amúgy jó ideje már csak bútordarabként tekintenek a 20. század egyik legnagyobb technikai vívmányára.
Vágólapra másolva!
Forrás: Antenna Hungária

Senki nem akar lemaradni egy vízilabdameccs döntő pillanatairól vagy arról, amikor a legfontosabb versenyszámban Kapás Boglárka célba ér. De hogyan lehetünk mindig készenlétben? Szerencsére túl vagyunk már azon az időn, amikor a nappali kanapéján gubbasztva kellett végigszurkolnunk a legizgalmasabb mérkőzéseket. Nem kell már a programunkat fenekestül felforgatnunk ahhoz, hogy képbe kerüljünk: ma már Te is bárhol és bármikor követheted az eseményeket. Lehet, hogy épp egy balatoni strandon eszed a lángosod, amikor Kapás Boglárka úszik, vagy a magyar vízilabda válogatott meccse idején nem tudsz elszabadulni a munkahelyedről, esetleg épp a boltban állsz sorba, amikor történelmet írnak sportolóink. És elképzelhető az is, hogy egyáltalán nincs is tévé az otthonodban. Talán már sejted, hogy számodra is van egy kényelmes megoldás, amihez ráadásul újabb szórakoztató elektronikai készüléket sem kell venned... Hogy hogy lehetséges ez?

Forrás: Antenna Hungária

Van egy okostelefonokra és táblagépekre letölthető app, amivel az országban bárhol és bármikor ingyenesen tévézhetsz (feltéve, hogy rendelkezel internetkapcsolattal), és ehhez semmilyen regisztrációra nincs szükség. A MinDig TV Applikációt Androidra, iOS-re és Windowsra is letöltheted, majd élőben (akár HD minőségben) nézheted vele népszerű tévécsatornák adását, többek között a Vizes VB-t közvetítő M4 Sportot is. Emellett találsz az alkalmazásban ingyenes videótárat, előfizethető tartalmakat, és nagyon hasznos lehet számodra a műsorújság is, ahol értesítőt is beállíthatsz azokhoz a programokhoz, amikről nem szeretnél lemaradni. Fontos tulajdonsága az appnak az is, hogy Androidon és iOS-en Chromecast támogatással érhető el, tehát akár az otthoni tévére is ki lehet tenni az éppen nézni kívánt műsort.

Ha néhány szóban szeretnénk összefoglalni a MinDig TV App előnyeit: rugalmas, korlátlan és nincs szükség előfizetésre. Bárki számára elérhető, és segítségével HD minőségben élvezhetjük a legfontosabb sporteseményeket. Ne maradj le Te sem a Vizes VB eseményeiről! Nézd ingyen, bárhol, bármikor!

Innen azonnal letöltheted a mobil applikációt!