Győzike másodszor vonul vissza végleg a médiából

győzike
Vágólapra másolva!
Gáspár Győzőt kikészítette bírósági ügye, nem kíván többet szerepelni a szórakoztató médiában, interjút sem ad. 2009-ben már megsértődött egy Kiskegyed-cikk miatt, és akkor is közölte, hogy soha többet nem akar szerepelni a lapokban, a tévében - pár hétig ki is bírta.
Vágólapra másolva!

Tizenhárom év médiaszereplés után jelentette be Gáspár Győző, hogy hátat fordít a médiának: A rettegés foka, a Celeb vagyok ments ki innen!, a Vacsoracsata, a Győzike tette országszerte ismertté, de valójában a TV2 fedezte fel a tévé számára, a VIP Brother című műsorral, 2003 elején. Saját családi valóságshow-ja száz részt ért meg, minden kritika ellenére nagyon nézett volt, Győzike pedig később több hónapig vezette a BeleValóVilág-ot is, kicsit csapongva, de fülesen át irányítva.

"A gyerekkor álmaimnak lettem áldozata. Az ártatlan gyerekkori vágyaimnak. Ugyan melyik gyerek nem álmodozik? Mindenki. Én gyerek maradtam, nem tudtam még felnőni... Eszembe sem jutott, hogy egyszer idekerülök. Olyan ez az egész, mint egy rémálom. Így búcsúzom tőletek" - áll Győzike patetikus levelében. Nem először fordít hátat a médiának, 2009-ben egyszer már vérig sértődött, akkor talán pár hétig bírta is tévéshow és címlap nélkül.

Forrás: rtl klub

Gáspár Győző a döntéséhez vezető okokról december 13-án, 21 órától beszél a Muzsika TV Dallamokon át című műsorában, de az újabb búcsú egyértelműen az adócsalásos bírósági ügy következménye - erről itt olvashat többet.