Vágólapra másolva!
Van-e bármi különbség az írek, a skótok, a walesiek és az angolok között vagy mind egykutya? Járja be velünk a brit hátországot, táncoljon punnyadt sörözőkkel, bolondozzon egy vidám mészárszéken, húzza meg a karcos whiskyt és hallgasson kanálzenét!
Vágólapra másolva!

Az FC Chelsea vezetőedzője, Avram Grant több tényező miatt is optimistán készülhetett a visszavágóra. Egyrészt, a szerdán pályára lépett három vendéglátó közül egyedül a londoni Kékek úszták meg kapott gól nélkül az odavágót, továbbá annak is örülhetett az izraeli mester, hogy klubja épp a BL-meccs napján vette át a vezetést a klubvilágranglistán. Érdekesség, hogy a második helyre visszaesett Milan és a harmadik Sevilla is kiesett kedden a BL-ből (előbbit az Arsenal, utóbbit - 11-esekkel - a Fenerbahce búcsúztatta).

Ráadásként a sérülések is elkerülték a Kékeket, mindenki bevethető volt, ám hogy ne legyen olyan tökéletes a meccs előtti hangulat a Chelsea-nél, arról Petr Cech "gondoskodott". Megsérült az egyik edzésen, így a cseh helyét a rutinos Carlo Cudicini vette át a kapuban.

első cellamásodik cellaharmadik cella
123
23423