A tévécsatorna elérhető mobilTV-n , emellett minden műsora a tévécsatornán való bemutatás után 7 napon keresztül utólag is megtekinthető az IPTV rendszereken. Az OzoneNetwork weboldalán mindig a legfrissebb előrejelzést kapod. Töltsd le időjárás-előrejelzőnket, legyen saját meteorológusod!

Az OzoneNetwork az első magyarországi zöld tévécsatorna, amelyik végre érthetően a lényegről szól. Arról, hogy miért szárad ki, miért olvad el és hova tűnik mindaz, ami több millió év alatt megszületett. Mi megmutatjuk, milyen szórakoztató, leleményes, hihetetlen, katasztrófa- vagy éppen tornádó-biztos is lehet az élet - egy kicsit zöldebben. Ötleteket adunk, megoldásokat mutatunk be, a döntés pedig a te kezedben van. Hamarosan pedig végre a zöld műsorok mellett félóránként időjárást is jelentünk, élőben. OzoneNetwork. A TE IDŐD.

Jelenleg a T-Home IPTV, a T-Home Sat TV, a VidaNet, a T-Home Digitális Kábel TV, alapcsomagjában található meg a csatorna. November 1-től a T-Home Analóg Kábel Tv alapkínálatában is elérhetőek leszünk. A csatorna kódolatlan műsorjele 2009-ben díjtalanul elérhető bármely műsorterjesztőnek.