Tilos a szex az új szuperjumbón

Vágólapra másolva!
Csak semmi szex, repülőn vagyunk! A világ legnagyobb légibuszát működtető Singapore Airlines a társasági normák betartására hívta fel közleményében az első osztály duplaágyas kényelmet élvező utasainak figyelmét.
Vágólapra másolva!

Az A380-as még csak a múlt héten indult nagy hírverés közepette első útjára, ám a romantikus körülményektől elbűvölt utasok miatt máris főhet a légitársaság feje.

Csak annyit várunk az utasoktól, bárhol legyenek is a gépünkön, tartsák be a normákat, és ne zavarják a többi utast, valamint a személyzetet - írta a társaság felhívásában. A gépen ezért arra fogják kérni a 12 első osztályú kabin lakóit, hogy tartózkodjanak a szextől, hiszen kis magánhálóik nem hangszigeteltek és nem is teljesen szeparáltak a fedélzettől.

Az A380-as premierjének egyik részese, aki feleségével élvezte a világ első repülő franciaágyának kényelmét, azonban méltatlankodva kérte számon, hogy vajon mit remélt a légitársaság, mikor nyoszolyát, intim körülményeket és korlátlan pezsgőfogyasztást biztosítottak az első osztály utasainak.