Ausztria: hölgyek hete ingyenes síbérlettel

Vágólapra másolva!
A Ski Amadé Szövetség régióiban március közepétől a hölgyeké és napfényes tavaszi síelésé a főszerep. Első osztályú sípályák, modern felvonók, divatbemutatók, személyes férfi síoktatók és számos, kifejezetten női program várja a hölgyeket.
Vágólapra másolva!

A Ski Amadé öt régiójában - Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig és Grosarltal - káprázatos alpesi táj és ideális feltételek várják a szezonvégi síelés szerelmeseit a napsütötte lejtőkön.

Ausztria legnagyobb síparadicsomában az üdülővendégeket 860 kilométernyi sípálya és 270 felvonó várja, amelyek egyetlen síbérlettel is igénybe vehetők. Mindez csupán egy órányi autóútra Mozart városától, Salzburgtól.

A csaknem 80 százalékban hóágyúzható síterepeknek köszönhetően a Ski Amadé-síparadicsomban késő tavaszig tökéletesen karbantartott sípályák állnak a vendégek rendelkezésére. A 2006-07-es téli szezonban például 111 napon át tartottak nyitva a völgypályák.

Ladies Week

A Ladies Week alkalmával, 2008. március 29-től április 5-ig minden a hölgyek körül forog. Aki lefoglalja a "Ladies Week Special" ajánlatcsomagot az akcióban résztvevő szálláshelyek egyikén, az a hét éjszaka mellé ajándékba kapja a hatnapos síbérletet. A szálláshelyek 200-400 euró között mozognak.

Ezenkívül egy napon át tesztelheti a legújabb síléceket és egy további napon át személyes síoktató áll rendelkezésére - természetesen ingyenesen. Ezen a héten további csábító ajánlatok várják a hölgyeket: számtalan rendezvény, divatbemutatók, hangulatos menedékházi estek és éjszakai fáklyás túrák gondoskodnak arról, hogy a síelés után is önfeledt szórakozással teljen az idő.

Húsvét: családi akció

Ausztria legnagyobb síszövetségében a gyermekek is szeretettel várják. A húsvéti családi akció keretén belül a húsvéti nyuszi ingyenes síbérletet ajándékoz a gyermekeknek. Minden 15 éven aluli gyermek ingyen síelhet, ha az anyuka vagy az apuka ugyanarra az időszakra vásárol egy legalább hatnapos síbérletet.

Az ajánlat a Ski Amadé valamennyi sírégiójában érvényes 2008. március 15-től a szezon végéig, ahol nagyszerű gyermekprogramok között válogathatunk. A Junior Weekend Discount keretén belül például a gyermekeknek szombatonként és vasárnaponként mindössze 13 euróba, a fiataloknak pedig mindössze 22 euróba kerül egy egynapos síbérlet.

Ez 35 százalékos kedvezményt jelent és az egész téli szezonban érvényes. A Ski Amadéban tehát minden adott egy jól sikerült családi síeléshez. A nagycsaládosok esetében amennyiben legalább az egyik szüli és több, mint két gyermek vág neki a hegyoldalak meghódításának, a harmadik és minden további gyermek a családból ingyenesen síelhet.

Szabó Kata