Matyóminta és rackajuhok a Malév-gépen

Vágólapra másolva!
Megkezdődött a szavazás a Malév egyik repülőgépének új külsejéről, a légitársaság egyik repülője ugyanis egyedi öltözékben szállítja majd az utasokat. A gép festésére pályázatot írtak ki, a kreatív grafikák közül a legnépszerűbb nemsokára egy Bombardier Q400-ast díszít majd.
Vágólapra másolva!

Az utazóközönség és az érdeklődők is szavazhatnak a Malév légitársaság egyik új repülőgépének húsz festési tervezetére, amelyeket a nyáron meghirdetett pályázatra küldtek be fiatal művészek. A legtöbb szavazatot kapott pályázó pedig közönségdíjban részesül.

Forrás: Malév
Még több terv a képre kattintva

A Malév regionális flottájához az elmúlt évben csatlakozó négy Q400-as típusú repülőgép közül az egyik gép külső festési tervének elkészítésére július elején tette közzé pályázatát a légitársaság. Arra kérték az alkotókat, olyan tervekkel jelentkezzenek, amelyek segítségével Magyarország értékeit közvetíthetik a világ felé. A felhívásra több mint kétszáz pályázat érkezett. Az amatőr alkotóktól kezdve a képzett grafikusművészig minden pályázó rendkívül színes és változatos ötletekkel állt elő.

Forrás: Malév
A további pályázatokért kattintson a képre!

A héttagú zsűri - Zsótér László, a Malév arculatának atyja, Kentaur díszlet- és jelmeztervező, Rúzsa Magdi énekesnő, Martin Gauss a légitársaság vezérigazgatója, Takács Péter, a Malév Air Tours vezetője, Kolossa András, a Malév arculati vezetője és László Viktor fotós - az első fordulóban kiválasztotta a legjobb húsz pályamunkát. Ezek készítői személyesen is megismerkedhettek pályázatuk tárgyával, hogy újabb ötletekkel gazdagodva véglegesíthessék terveiket.

A zsűri október 19-én teszi közzé a győztes repülőgép-festési tervet, amely hamarosan a Malév repülőgépét díszíti majd.