Az IKEA-ban éjszakázhattak a dugóban rekedt autósok

2018.08.30. 16:50

Bevásárlás helyett egyszer egy egész éjszakát az IKEA-ban tölteni – valószínűleg több gyerek fejében megfordult már a merész gondolat. Kétszáz dugóban rekedt autós számára most megvalósult az álom. Mivel egy baleset miatt hosszú órákra lezárták az M25-ös utat London környékén, a közeli IKEA vezetősége úgy döntött, befogadja a fáradt utazókat.

Kedden történt a baleset Londontól keletre az M25-ös úton, nem messze egy IKEA áruháztól – adta hírül a Focus online. Az útzár hat órán át tartott, ezért az áruház úgy döntött, felajánlja a szerencsétlenül járt autósoknak, hogy töltsék az éjszakát az áruház kiállítóterében, a berendezett szobákban.

A kép illusztrációForrás: AFP/Fang Dongxu

Összesen kétszáz ember élt a lehetőséggel, és pihente ki magát az áruházban. „Nekünk – a feleségemnek, a lányomnak és nekem – azt mondták, az egész éjszakát ott tölthetjük, ha akarjuk” – írta egy férfi a Twitteren. Végül azonban senki sem maradt reggelig az IKEA-ban. Az áruház meghosszabbította nyitvatartását a dugóban rekedtek kedvéért, de amikor az út felszabadult, valamennyien továbbhajtottak.

KAPCSOLÓDÓ CIKK