Mária és József ingyen hálhat karácsonykor

Mária, József, Betlehem, szamár, szállást keres
Vágólapra másolva!
A Travelodge hotellánc ingyen szobát ajánl karácsonykor azoknak a pároknak, akiket Máriának és Józsefnek hívnak. A társaság a gesztust kárpótlásnak szánja azért, hogy a szállodaiparnak több mint 2000 évvel ezelőtt nem volt ezen a napon kiadó szobája.  
Vágólapra másolva!

A Mária és József nevű párok a brit lánc 500 szállodájában foglalhatnak szállást, amelyek mindegyikében egy családi szoba áll majd rendelkezésre erre a célra szentestétől egészen január 5-ig. Sőt ezen felül még egy ingyenes parkolóhelyet is igénybe vehetnek "a pár szamarának". Az akció arra a bibliai történetre utal, amikor a népszámlálásra Betlehembe érkezett várandós Mária és József szállást keresett, de sehol sem kapott.

Forrás: Northfoto/New Line Cinema

Mostanra ez a gesztus már hagyománnyá vált a szállodalánc részéről, hiszen az előző öt évben is így jártak el. Shakila Ahmed, a Travelodge marketingmenedzsere a Telegraphnak elmondta, hogy már augusztus óta kapnak e-maileket, amelyekben a vendégek arról érdeklődnek, hogy idén is lesz-ea kció. Hozzátette, hogy az elmúlt években átlagosan 30 ilyen nevű pár élt a lehetőséggel.

Az ingyenes szobáért a jogosult pároknak december 21-ig lehet jelentkezni e-mailben a társaságnál a személyazonosság igazolásával.