Vágólapra másolva!
Újabb lehetőséget kínál egy brit utazási iroda azoknak a gazdag turistáknak, akik már mindent kipróbáltak. Nem űrutazás, nem úszó hotelszoba, hanem egy luxus tengeralattjáró, amelyet ki lehet bérelni egy hétvégére.
Vágólapra másolva!

Az Oliver's Travel kifejezetten szerelmes pároknak ajánlja ezt az utat. A Lovers Deep névre elkeresztelt tengeralattjáróval a cég hirdetése szerint megvan mindenkinek a lehetősége, hogy csatlakozzon a Mile Low klubhoz, utalva a Mile High klubra, azaz azokra, aki repülés közben létesítenek szexuális kapcsolatot.

Forrás: Oliver’s Travel

A járművet a Karib-tenger bármelyik szigetéhez meg lehet rendelni, és bármely más szigethez el lehet menni vele. A hagyományos tengeralattjáróktól eltérően az utasok itt széles ablakokon csodálhatják a tenger élővilágát vagy épp hajóroncsokat. Egyébként minden ugyanúgy néz ki, mint egy luxus hotelszobában. A vendégek pezsgőt kapnak érkezéskor, aztán szakács többek között kagylóból, kaviárból és csokoládéból vágyfokozó menüt állít össze. Az ágyat kérésre rózsaszirommal hintik be, és Barry White dalai fokozzák az intim együttlét hangulatát. Az úthoz inas is jár.

Mindez persze nem olcsó mulatság: 175 ezer dollárba (40 millió forint) kerül egy éjszaka, de mivel minimum két éjszakát kell eltölteni a fedélzeten, egy víz alatti hétvége 350 ezer dollárjába (80 millió forint) kerül az arra vállalkozó pároknak.

Forrás: Oliver’s Travel
Forrás: Oliver’s Travel
Forrás: Oliver’s Travel