Zombi Szellemvasút a Práterben

Prater, práter park, vidámpark, bécs
Vágólapra másolva!
Már javában épül a bécsi Práter legújabb attrakciója, a Zombi Szellemvasút, amely Európa egyik legnagyobb és legmodernebb szellemvasútja is egyben. Várhatóan májustól lehet végigmenni a „borzalmak folyosóin".
Vágólapra másolva!

Több mint 100 ezer euróba (31 millió forint) kerül a bécsi Práter legújabb attrakciója, a Zombi Szellemvasút (Zombies Geisterbahn), amelyet várhatóan májustól vehetnek birtokba a hátborzongásra vágyók. Az Európa egyik legnagyobb és legmodernebb szellemvasútjában a legújabb effektek és animált figurák között vonatoznak végig a látogatók, miközben pörögnek - forognak alattuk a kocsik és időnként szédítő sebességgel száguldanak – az épületből kifelé.

A Práter másik újdonságára, a Sky Divingra őszig kell várni, de aki kibírja, az mindenféle segédeszköz nélkül élheti meg a repülés élményét. Egy hatalmas függőleges szélcsatornában repítik ugyanis a magasba a bevállalós látogatókat.

De nemcsak a felnőttekre, a gyerekekre is várnak új élmények. Ők a Lollipop Toronyból (Kinderturm Lollipop) vethetik a mélybe magukat – hogy egy nagy, puha matracon landoljanak. A Laserspy-jal pedig az ügyességüket tehetik próbára.