Ide járnak a nudisták télen

Hedonism II, nudi, nudista, Jamaica, Negril
Vágólapra másolva!
Mutatunk hét üdülőt a Karib-tengeren, ahová nem kell fürdőruhát vinni. Van, ahová a szvingerek járnak, van, ahová kisgyerekkel is el lehet menni.
Vágólapra másolva!

Desire Pearl Riviera Maya (Cancún, Mexikó)

Forrás: Desire Pearl Riviera Maya

Ebbe a szvingerbarát üdülőbe szigorúan csak párok mehetnek. A fehér homokos tengerparton, a tengerre néző medencéken és luxus pezsgőfürdőkön kívül a hotel olyan tematikus programokat is kínál, mint a „buja éjszaka" és a rúdtáncostanfolyam. Bár minden külső területen szabad a meztelenkedés, a közterületeken tilos a szex, az éttermekben pedig kötelező a ruhaviselet.

The Natural (Curacao)

Forrás: The Natural Curacao

Ez az egyetlen nudista üdülő az ABC szigeteken (Aruba, Bonaire és Curacao), a ruhátlanság azonban csak megengedett, nem kötelező. Az is csak a tenger felett fekvő üdülő területén: ha valaki le akar menni a nyilvános strandra, ott már kötelező a fürdőruha. Bár nem gyerekbarát, a 16 éven felülieket már fogadják.

Couples Tower Isle (Ocho Rios, Jamaica)

Forrás: Couples Tower Isle

Az üdülő területén kötelező a ruhaviselet, csak a névadó Tower-szigeten lehet mindent levetni. Ez egy kis magánsziget rövid csónakútra a hoteltől. Az all inclusive luxushotel csak párokat vár, hat étterme, négy bárja négy pezsgőfürdője és két medencéje van.

Hidden Beach Resort (Riviera Maya, Mexikó)

Forrás: Bill Sumner/Hidden Beach Resort

A csak felnőttek által látogatható üdülőben kifejezetten bátorítják, hogy a vendégek nudista tevékenységekben vegyenek részt. Még az étteremben is ezt várják el. Nevéhez hűen egy mangrove erdős szélén fekszik, távol a kíváncsi szemektől.

Club Orient (St. Martin)

Forrás: Club Orient St. Martin

Ez az egyetlen naturista üdülő St. Martin szigetén, és családbarátnak nevezi magát. Elsőosztályú strandja van, ahogy a szolgáltatások is azok. A gyerekeket is szívesen látják itt.

Hedonism II (Negril, Jamaica)

Forrás: Youtube/Hedonism II

Az egyik leghíresebb üdülő ebben a műfajban és a szvingerek körében. Valójában azonban csak az egyik strandján és a háromból az egyik medencében lehet levetni a fürdőruhát. A közös területeken kötelező a ruhaviselet.

Hawksbill (Antigua)

Forrás: Hawksbill Antigua

A karib-tengeri all inclusive hotelnek négy eldugott strandja van, és itt megengedett egyedül a nudizmus a szigeten. A félsziget végén van egy gyarmati stílusú épület, a Nagy Ház, ahonnan remek kilátás nyílik a tengerre.