Felparcellázzák a péniszalakú szigetet a Csendes-óceánban

Mavuva Fidzsi-szigetek
Vágólapra másolva!
Egy vízparti telekhez akár 35 millió forintért is hozzá lehet jutni a Fidzsi-szigetek egyik tagján.
Vágólapra másolva!

A Fidzsi-szigetek egy ország és szigetcsoport a Csendes-óceán déli részén. A szigetcsoport Új-Zélandtól 2000 km-re északra található, két nagy és sok apró szigetből áll. A 322 sziget közül 106 lakott. Legközelebbi szomszédjai nyugatról Vanuatu, keletről Tonga és északról Tuvalu. 860 ezer lakosával Ausztrália és Óceánia negyedik legnépesebb országa.

Vízparti telek jutányos áron

A szigetcsoport egyik tagját most felparcellázzák, a telkeket pedig és jutányos áron értékesítik. A 17 hektáros Mavuva sziget igen jó feltételeket kínál a lazulni vágyóknak, hiszen egész évben süt a nap, jó idő van, és a környező korallzátony élővilága is gazdag.

Egyetlen hátránya, hogy felülről nézve egy péniszre emlékeztet, ez azonban valószínűleg kevéssé zavarja majd a tulajdonosokat, akik saját partszakaszukon sétálhatnak be a vízbe. Összesen 97 telket parcelláznak fel, amelyekért akár már 81 000 fontért (35 millió forint) hozzá lehet jutni – írja a Daily Mail.

Közel van a repülőtér

A szigeten lesz étterem, bár, tengerre néző klub, a belsejében pedig egy organikus kert. A Fidzsi-szigetek ugyan messzire van Európától, ám Mavuva nagy előnye, hogy mindössze 10 percre van hajóval Vanua Levu repülőterétől, amely a Fidzsi-szigetek második legnagyobb tagja.

Korábbi beszámolónkat itt olvashatja a Fidzsi-szigetekről.

Ilyen panoráma várja a leendő vásárlókat Forrás: MavuvaIsland.com
Forrás: MavuvaIsland.com
Forrás: MavuvaIsland.com
Forrás: MavuvaIsland.com
A parcellázási terv Forrás: MavuvaIsland.com
Felülről egy kicsit szokatlan a formája Forrás: MavuvaIsland.com