De mi kerül ezen a szendvicsen 1500 forintba?

Szendvics edinburgh repülőtér
Vágólapra másolva!
A szalonnás-tojásos zsemlét egy reptéri büfében sózták az utasra.
Vágólapra másolva!

A repülőtereken általában drágábban lehet étkezni, mint egy normál étteremben vagy büfében, az étel minősége viszont legalább többnyire jó. A spambox nevű felhasználó ugyanakkor közzétett a Redditen egy olyan fotót, amelyik új dimenzióba helyezi a túlárazás fogalmát.

A kiszolgálás is rossz volt

Az alábbi képen látható szalonnás-tojásos zsemlét az utas az edinburgh-i repülőtér EAT nevű étteremláncának egyik egységében vásárolta 3,20 fontért, azaz 1500 forintért. Ráadásul a személyzet azt mondta neki, foglaljon helyet, majd kiviszik neki.

– mesélte a vásárló.

Van benne szalonna és tojás is Forrás: Reddit/spambox

Negyedóra múlva visszament a pulthoz megkérdezni, mi van a szendvicsével. Kiderült, hogy teljesen elfelejtették. Amilyen mérges volt azonban a kiszolgálás színvonalára, akkorát nevetett, amikor kicsomagolta a zsemléjét. „Ez már annyira rossz, hogy vicces" – idézte reakcióját a Scotsman.

A repülőtér sajnálkozott

A lap megkérdezte az esetről a repülőteret, amely elnézést kért a vásárlótól. Mint szóvivőjük elmondta, szorosan együttműködnek az éttermekkel és büfékkel, hogy a lehető legjobb szolgáltatást adják, ez alkalommal azonban nem sikerült átugrani a lécet.

Ön került már hasonló helyzetbe? Ha igen, írja meg kommentben!