Wifi is lesz az új reptéri minibuszokon

Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér
Passangers arrive at the airport as the flights of Hungarian Airline Malev are cancelled in Budapest's Liszt Ferenc Airport on February 3, 2012. Hungary's national airline Malev said early Friday that it had grounded its planes after running out of cash almost a month after the European Union said the carrier must pay back state aid. AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Vágólapra másolva!
Új minibusz-szolgáltató jelenik meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren január elsején. A Budapest Airport Zrt. minibusztenderét a Petrányi Autó és a BUDPORT konzorciuma nyerte, a konzorcium miniBUD márkanéven indítja el szolgáltatását januárban.
Vágólapra másolva!

A miniBUD teljesen új, rugalmas és egyszerű foglalási rendszerrel, kényelmes járművekkel, wifiszolgáltatással biztosítja a reptéri transzfert, kedvező kondíciók mellett. Felismerve a diszkont-légitársaságok üzleti modelljének sikerességét,

az alapszolgáltatást kedvezőbb áron kínálja majd,

az utasnak ezen felül lehetősége van további extra szolgáltatásokat vásárolnia. A miniBUD a legjobb ár-érték arányú szolgáltatást nyújtja, háztól házig történő személyszállítással – áll a Budapest Airport közleményében.

Már nem sokat kell várni az új minibuszra Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

A nyertes konzorcium és a Budapest Airport ötéves szerződést írt alá. A szolgáltatás indulását követően júniusig áll fel a teljes üzem, az utasok kiszolgálása ezalatt is zökkenőmentes marad.

A repülőtéri minibuszflotta hatvan modern, kényelmes és környezetbarát járműből áll majd,

így nemcsak az utasok elégedettsége nőhet, de a Budapest Airport által idén elindított Greenairport programban vállalt kötelezettségek is teljesülnek. A Petrányi Autó a flottát és a műszaki hátteret, a BUDPORT pedig új kereskedelmi szemléletet és a légi utasok kiszolgálásának tapasztalatát hozta a közös vállalkozásba.

Beszállókártyát is lehet majd nyomtatni

„Nem csupán fuvarozó szolgáltatóként kívánunk az utasok rendelkezésére állni, hanem teljes körű megoldással a repülőtértől a hotelig vagy az apartmanig.

a külföldi utasok részére elsősorban fővárosi idegenforgalmi szolgáltatásokat, a magyar utasok részére pedig baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást is értékesíteni tudunk. Ezen kívül lehetőség lesz egyes légitársaságok utasai részére beszállókártya nyomtatására, valamint további fedélzeti extra szolgáltatások értékesítésére." – tájékoztatott Limburger Lóránt, a miniBUD leendő ügyvezető igazgatója.