Egyedül utazott az egész gépen

2016.01.28. 06:08

Az osztrák turista a Fülöp-szigeteken járt, de rajta kívül egy utas sem volt a repülőn.

Ha valaki a Fülöp-szigetek fővárosából, Manilából épp a festői szépségű szigetre, Borcayra repül, az már önmagában nagyon jó dolog. Egy osztrák utazási bloggernek azonban olyan mázlija volt, hogy aznap épp egyetlen más utas sem vett jegyet a járatra, így egyedül tette meg a 315 kilométeres távot.

Alex Simon a Philippine Airlines légitársasággal utazott, és igencsak meglepődött, amikor az induló gépre várva a nevén szólították, hogy fáradjon az információhoz. Ott közölték vele, hogy más utas nem lesz a gépen, ezért nem kell várnia még két órát, hanem 30 perc múlva indul a gépe.

Mintha magángépen utazott volna

Amikor leült a helyére, megkérdezte a stewardesst, nem ülhetne-e az ablak mellé, aki azt válaszolta, maga az egyetlen utas, bárhova leülhet" – mesélt kalandjáról Alex Simon a MailOnline Travelnek. A szerencsés férfi így a két pilóta és a két légiutas-kísérő társaságában töltötte a rövid repülést a légcsavaros gépen. A blogger, aki még a pilótafülkébe is bekukkanthatott, videón örökítette meg a különleges utazást.

Boracay egyébként az egyik legszebb a Fülöp-szigetek szigetei közül. Strandjait számos utazási oldal és ügynökség díjazta az elmúlt években, a Travel + Leisure magazin pedig az év szigetének választotta 2012-ben.

Boracay a turisták kedvelt üdülőhelyeForrás: Wikipedia

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK