Óriási képeslapfal készül Miskolcon

Vágólapra másolva!
Különleges akcióra buzdítja a Miskolcra látogatókat a város turisztikai szervezete, amely egy óriási képeslapfal felállítását tervezi.
Vágólapra másolva!

A turisztikai társaság tájékoztatása szerint a Miskolcra érkezőket arra kérik, hogy saját településükről hozzanak magukkal képeslapokat, azokra írják le a városban eltöltött napokról szóló élményeiket, majd adják át a Tourinform-irodában vagy az infopontokon - közölte a Midmar Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Kft. az MTI-vel. Cserébe ajándékba kapnak egy általuk választott miskolci képeslapot a turisztikai szervezettől, hogy azon élményeiket az ismerőseikkel is meg tudják osztani.

Megőrzik az élményeket

A turisztikai szervezet ezen a hétvégén, a miskolci kocsonyafarsang ideje alatt kezdte el gyűjteni a képeslapokat. A tervek szerint az ezekből összeálló képeslapfalat júniusban állítják fel, ugyanakkor

a képeslapok gyűjtése egész évben zajlik.

Mint írták: Magyarország legnagyobb "offline turisztikai social média csatornája" születhet meg Miskolcon, amely - az online társaikkal ellentétben - évtizedekre, évszázadokra megőrzi majd a miskolci élményeket.

Szavazzon!

Ön szerint jó ötlet a képeslapfal?