Letartóztatták, mert eltette a talált pénzt

Thaiföld Phuket reptér
Vágólapra másolva!
A brit férfit egy thaiföldi repülőtér kamerafelvétele alapján találták meg.
Vágólapra másolva!

Letartóztattak egy 49 éves brit férfit, amint épp be akart csekkolni a phuketi repülőtéren a Bangkok Airways pultjánál. A thaiföldi repülőtéri hatóságok lopással vádolják, miután megtartotta egy elhagyott boríték tartalmát.

A letartóztatott brit férfi Forrás: Youtube/thaivisacom

Darren Chapmant a repülőtéri biztonsági kamera felvétele alapján azonosították. A borítékot, amelyben összesen 65 ezer forint értékű amerikai és kanadai dollár volt, egy tunéziai turista hagyta el, aki jelentette az esetet a reptéri hatóságnak – írja a Daily Mail.

Phuket Thaiföld egyik legnépszerűbb nyaralóhelye, a magyar turisták körében is kedvelt. A szállodák és üdülők legnagyobb része a nyugati partvidéken, az Andamán-tengerre néző oldalon, a nagy homokos partszakaszok mentén helyezkedik el.

Az igazán nyüzsgő partszakaszok a sziget délnyugati szegletében lévő Karon, Kamala és Patong strandok: itt egymást érik a nagy szállodák, bevásárlóközpontok és éttermek. Kevésbé zsúfolt az ezektől délre található Kata beach, vagy az északi részen lévő, a 2004-es cunami idején a legnagyobb pusztítást elszenvedő Kao Lak partvidéke. Kihagyhatatlan látnivaló a sziget nyüzsgő központja, a Patong beach és a keleti oldalról 40 percnyi hajóúttal elérhető James Bond-sziget, ahol a tengerből kiemelkedő sziklaszigetek között remek kajaktúrákat lehet tenni.

Szavazzon!

Ön megtartotta volna a talált pénzt?