Káosz és verekedés az Air Méditerranée repülőgépén

2016.02.10. 06:09

Egy félmeztelen férfit kellett megfékezni az Algírból Párizsba érkező járaton.

Botrányos jelenetek sokkolták az utazókat az Air Méditerranée Algírból Párizsba tartó járatán. A gép körülbelül félúton járt, amikor egy utas dühös lett, amiért nem engedték cigarettázni és alkoholt inni. A félmeztelenre vetkőzött utas állítólag egy utastársára vizelt, és verekedni kezdett.

A megvadult férfit az utasok segítségével a légiutas-kísérők fogták le. Biztonsági okokból a 166 utast szállító Airbus A321 típusú gép Lyon felé fordult, és rendben leszállt.

A járat útvonalaForrás: Flightradar24.com

A férfit a rendőrség kísérte el a fedélzetről, ahogy egy másikat is, aki részt vett a verekedésben. Az utasok végül három órás késéssel érkeztek a párizsi Charles de Gaulle repülőtérre.

Enyhítettek magukon

Bár az eset elég bizarr, előfordult már hasonló – írja a Daily Mail. 2011-ben a híres francia színész Gerard Depardieu pisilt a fedélzeti folyosóra, amikor CityJet gépe Párizsból Dublinba készülve a gurulóúton haladt. Kérte a személyzettől, hogy engedjék ki a vécére, de mivel megtagadták ezt tőle, felállt, és enyhített magán. A gép visszafordult, és leszállították a színészt.

Gerard DepardieuForrás: AFP/Valery Hache

Tavaly szeptemberben egy 27 éves férfi JetBlue Anchorage-ból Portlandbe repülő járatán ébredt fel álmából, majd az előtte lévő két szék között pisilt, majd egyensúlyát elvesztve hátraesett, és a környezetében mindenkit levizelt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK