Nem engedték fel a repülőre a sortja miatt

ruha Jetblue sort
Vágólapra másolva!
A légitársaság utóbb kártérítést ajánlott fel.
Vágólapra másolva!

Túl rövid sortja miatt nem engedtek fel egy burlesque-táncos lányt a JetBlue légitársaság Boston-Seattle járatára. Maggie McMuffint azzal az indokkal utasították el, hogy ruházata nem megfelelő, holott

a lány New Yorkból is ebben az öltözetben és ezzel a társasággal érkezett Bostonba,

ahol át kellett szállnia.

Az utassal közölték, hogy ha fel akar szállni a gépre, vegyen egy másik, hosszabb sortot magának a repülőtéren. McMuffin ezt meg is tette, így végül el tudott utazni a járattal.

A JetBlue végül bocsánatot kért az eset miatt, megtérítette a megvásárolt sort árát, és 162 dollár levásárolható utalványt is felajánlott az utasnak. McMuffin a MailOnline-nak azt mondta, hogy

ő pénzbeli kártérítést szeretett volna kapni,

mert nem akar többé a légitársasággal utazni, de a cég azt mondta, hogy az utalványt más is felhasználhatja.

Zavarhat másokat

A JetBlue utazási feltételei között szerepel olyan kitétel, hogy a légitársaság bárkit leszállíthat buja, obszcén vagy bántó öltözete miatt. A JetBlue szóvivője a MailOnline-nak azt mondta az esetről, hogy a személyzet megvitatta az utas ruházatát, és arra jutottak, hogy a burlesque sortja zavarhat más családokat.

Szerinte a beszállást nem tagadták meg tőle,

csak udvariasan megkérték, hogy cserélje le a sortját másikra. Ő ebbe beleegyezett, és a repülése zavartalanul folytatódott.

Szavazzon!

Ön szerint jogosan tagadták meg a beszállást a lánytól?