Nudista luxustengerjáró indul az Adrián csak felnőtteknek

2016.06.02. 05:00

A társaság érzéki utazást ígér a résztvevő pároknak.

A nudizmus hívei manapság már számos üdülőhely közül választhatnak a világon. Vannak köztük gyerekbarát szállodák, de olyanok is, ahová kiskorúak nem léphetnek be, és ahol az erotikáé a főszerep (bővebben itt írtunk róluk).

Tengerre fel!

Bár az óceánjárók egyre népszerűbbek a nyaralók körében, a ruhátlan üdülés hívei eleddig nemigen találhattak maguknak lehetőséget az ilyen kikapcsolódásra. A mexikói Original Group, amely már működtet felnőtt üdülőket, most nekik kínál hajóutat.

Ezzel a hajóval viszik majd az utasokatForrás: Wikipedia

A Desire Cruise 2017. szeptember 26-án Velencéből indul, és oda is ér vissza október 3-án, miután olasz, horvát és szlovén városokat érint az Adrián. A cég az Azamara Quest nevű luxushajót bérli ki, amely 710 utast tud szállítani. A 2000-ben vízre bocsájtott hajó 181 méter hosszú és 11 emeletes, amelyből kilenc az utasoké.

Erotika a középpontban

A hétéjszakás út során minden a luxusról és az erotikáról szól majd. A felnőtt párok a medencénél ruha nélkül is tartózkodhatnak, és kijelölt „játszószobák" is a rendelkezésükre állnak majd, ahol megismerkedhetnek majd más, „nyitott gondolkodású" párokkal. A programok és az esti előadások is az érzéki vágyak felkorbácsolásáról szólnak majd – írja a Travel Pulse.

A medencénél nem kell ruhát viselniForrás: Original Cruises

Az út nem lesz olcsó. A legolcsóbb kabin 2883 dollár (811 ezer forint) most akciósan, a legdrágább lakosztályért pedig 10 996 dollárt (3,1 millió forint) kell fizetni. Ezért persze teljes ellátás és szórakoztatás jár, de kiegészítő csomagokat is lehet vásárolni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK