Csak 4300 forintra büntették a részeg, agresszív utast

2016.06.18. 06:20

Le kellett kötözni az orosz férfit a felszállás előtt.

Nem jött össze a nyaralás annak az orosz férfinak, aki a moszkvai Seremetyevo repülőtérről a Tunézia északkeleti részén található Enfidhára szeretett volna repülni. A Mihail nevű utas nem akart leülni a felszállás után, bár felesége sírva könyörgött neki.

A részeg férfi agresszívan viselkedett, ezért a személyzet lefogta őt, és megkötözte. Az utast a rendőrség vitte le a fedélzetről, aki még ekkor is káromkodott. Felesége és gyermeke szintén leszállt a gépről, és a rendőrségi fogdában várták meg, amíg kiengedik. A férfinak mindössze 1000 rubel (4300 forint) büntetést kellett fizetnie viselkedéséért.

Az utasok közül többen kevesellték a büntetést. Egyikük szerint 800 órányi utcaseprést kellett volna rászabni, más szerint az ilyen huligán viselkedésért 15 év börtönt kellett volna kapnia - írja a Daily Mail.

Rendszeresen előfordul

Az ittas utasok egyre több gondot okoznak a légitársaságoknak. Legutóbb a British Airways Dubajból London Heathrowra tartó járatán kellett megfékezni egy verekedő, részeg utast. Februárban a Wizz Air izlandi járatán is gondot okozott egy ittas utas.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK