Szédítő üvegpadlós utat adtak át Kínában

Csangcsiacsie üvegpadlós út járda
Tienmen-hegy, 2016. augusztus 3. Mintegy 1500 méteres magasságban, egy sziklából kinyúló, átlátszó padlójú járdán mennek turisták a közép-kínai Hunan tartományban fekvő Csangcsiacsie városának közelében magasodó Tienmen (Menny Kapuja)-hegy Panlung (Tekeredő Sárkány)-szikláján 2016. augusztus 1-jén. A 100 méter hosszú sétány a harmadik üvegpadlójú látványosság a környéken. (MTI/EPA/Sao Jing)
Vágólapra másolva!
Tériszonyosok ne próbálják ki.
Vágólapra másolva!

A turisták mintegy 1500 méteres magasságban átlátszó padlójú járdán sétálhatnak a Tienmen (Menny Kapuja)-hegy Panlung (Tekeredő Sárkány)-szikláján, a közép-kínai Hunan tartományban fekvő Csangcsiacsie városának közelében. A 100 méter hosszú, 1,6 méter széles sétány a harmadik üvegpadlójú látványosság a környéken.

Forrás: MTI/EPA/EATURECHINA/Sao Jing
Forrás: MTI/EPA/EATURECHINA/Sao Jing
Forrás: MTI/EPA/EATURECHINA/Sao Jing
Forrás: MTI/EPA/EATURECHINA/Sao Jing

Eközben tovább csúszik a világ leghosszabb üvegpadlós hídjának átadása, amelyet szintén ebben a parkban építettek – írja a CNN. A 430 méter hosszú, hat méter széles hidat eredetileg májusban nyitották volna meg a közönség előtt. A híd 300 méter magasan vezet egy kanyon felett, itt nézhet róla képeket és videót.

Szavazzon!

Ön kipróbálná az új üvegpadlós járdát?