Egyedül utaztak az egész repülőn

Firefly egyedül a fedélzeten
Vágólapra másolva!
Egy angliai párnak megadatott, ami csak keveseknek: rajtuk kívül más nem utazott aznap a járatukon.
Vágólapra másolva!

Carrie Fisher és Kyle McNicol a thaiföldi Krabiból utaztak a malajziai Penangba a malajziai Firefly légitársasággal. Amikor megérkeztek a check-in pulthoz, először nem értették, miért mondják nekik, hogy a mai különleges nap. „Csak önök ketten” – közölték velük az útlevél-ellenőrzéskor, ám csak akkor esett le nekik, hogy mi a helyzet, amikor csak ketten szálltak fel a reptéri buszra.

„Én ledöbbentem, és kicsit ideges voltam. Kyle nagyon boldog volt, valami ilyesmit remélt” – mesélte a lány a Daily Mailnek. Mindenki mosolygott rájuk, még a penangi útlevél-ellenőrzésnél is tudtak róluk. A személyzetnek is furcsa volt a helyzet, hiszen korábban nem fordult elő ilyen.

akár fel-alá futhatunk is, csak ne ugrándozzunk. Ezért próbálta ki Kyle a folyosón a híres csigamozgását” – számolt be élményeiről Carrie. A pár ide-oda ült a repülőn, a végén pedig egy játék repülőt is kaptak ajándékba a személyzettől.

Mással is megesett már

Ritkának számít, hogy valaki egyedül utazik egy repülőjáraton, de előfordul. Legutóbb egy amerikai utasnak jött ez össze a Delta légitársaság New Orleansból Atlantába tartó járatán.

A Deltánál nem ez volt az első eset:

egy brooklyni férfi Clevelandből New York La Guardia repülőterére utazott egyedül. Korábban egy osztrák turista így utazott a Philippine Airlines járatán Manilából Boracayba (itt nézhet róla videót).