Új-Zélandon dolgozna? Írja fel ezt a dátumot!

Routeburn túraút Új-Zéland
Key Summit and reflection at dawn, Routeburn Track, World Heritage Site, Fiordland National Park, New Zealand. Biosphoto / Minden Pictures / Colin Monteath / Hedgehog House
Vágólapra másolva!
Jövőre is lesz speciális vízum a magyar fiataloknak.
Vágólapra másolva!

Nyilvánossá vált a jelentkezési idő az Új-Zélandra szóló Working Holiday vízumra – hívja fel a figyelmet az olcsó utazásokkal foglalkozó Mindenkiutazhat.hu. Jövőre is április 20-án indul a regisztráció, amelynél a legfontosabb tényező a gyorsaság, ugyanis csak 100 hely áll rendelkezésre.

Új-Zéland a természetjárók Mekkája Forrás: Biosphoto/© Biosphoto / Colin Monteath / Hedgehog House / Minden Pictures - Droit géré - Oeuvre protégée par copyright - - Vente interdit/Colin Monteath / Hedgehog House

Ez lesz az ötödik év, amikor magyar fiatalok megkaphatják ezt a vízumot. 2013-ban egészen augusztus elejéig voltak üres helyek, a második évben kicsit több mint fél óra alatt megtelt a 100 fős kvóta. Tavaly és idén pedig ennél is gyorsabban, olyan 8-10 perc alatt fogyott el az összes hely.

A speciális vízumra azok jelentkezhetnek, akiknek életkora 18 és 35 év között van.

A jelentkezési díj 208 új-zélandi dollár, ami 42 ezer forint körüli összeg. A részletes feltételekről itt tájékozódhat. Az új-zélandi munkavállalásról itt és itt olvashatja személyes beszámolóinkat.